Η Εταιρία μας

Η Εταιρία

Η Χελλένικ Φάρμινγκ, είναι εταιρία εμπορίας νωπών φρούτων και λαχανικών, η οποία μέσω της συμβολαιακής γεωργίας, αναδεικνύει την Ελληνικότητα των προϊόντων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δημιουργεί επώνυμα προϊόντα κάτω από το brand Lucia’s Farm, υψηλής προστιθέμενη αξίας, την οποία επιστρέφει στον παραγωγό, συμβάλλοντας έτσι ώστε ο Έλληνας αγρότης να παραμένει στον τόπο του, να καλλιεργεί την γη του και να παράγει ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τον καταναλωτή.

Η Χελλένικ Φάρμινγκ, δραστηριοποιείται μέσω της συμβολαιακής γεωργίας στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Στις καλλιέργειες εφαρμόζονται κανόνες ορθής γεωργικής πρακτικής μέσω της ολοκληρωμένης διαχείρισης, επιλέγονται ποικιλίες και περιοχές που αναδεικνύουν την «φρεσκάδα», τη «γεύση», αλλά και την «Ελληνικότητα» των προϊόντων που παράγονται. Παράλληλα, μέσω αυτού του συστήματος παραγωγής, δίνει στα παραγόμενα προϊόντα της «ταυτότητα» αλλά και προστιθέμενη αξία μέσα κι από μια αυστηρή τυποποίηση κι ιδιαίτερη συσκευασία, πάντα κάτω από το brand «Lucia’s Farm», τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό.

Με Αριθμούς

Προϊόντα όπως η τομάτα σε τσαμπί, η τομάτα baby, τα τοματίνια και η πατάτα «Lucia’s Farm», είναι ήδη στην αγορά και χαίρουν της εκτίμησης των καταναλωτών, λόγω της σταθερής τους ποιότητας, της ασφάλειας και κυρίως, της γεύσης τους.

0
Προιοντα
0
Χώρες
0
Εργαζόμενοι
0
Τόνοι Παραγωγής

Η Ιστορια μας

Η Hellenic Farming Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 σε συνεργασία με πρωτοπόρους διεθνείς εμπορικούς οργανισμούς τροφίμων που είναι ευαίσθητοι στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, η Hellenic Farming A.Ε. εφαρμόζει νέα πρότυπα στην αγροτική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, όσον αφορά στην πιστοποίηση, υψηλή ποιότητα, ασφάλεια, και πλήρη ιχνηλασιμότητα τους, από το χωράφι μέχρι το ράφι του σούπερ μάρκετ. H Hellenic Farming Α.Ε., μέσω του εκτεταμένου δικτύου των συνεργαζόμενων γεωπόνων, παρέχει στους πελάτες της προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Τα προϊόντα αυτά, για να ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς, καλλιεργούνται σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα παραγωγής “Ολοκληρωμένης Διαχείρισης” και είναι στην πλειοψηφία τους πιστοποιημένα κατά EUREPGAP και AGRO και τυποποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα BRC και IFS.

Ίδρυση Εταιρίας

Το 2001 ιδρύθηκε η εταιρία μας με την επωνυμία Hellenic Farming

2001

Συμβολαιακή Γεωργία

Ξεκινήσαμε την παραγωγή μέσω συμβολαιακής γεωργίας της Πατάτας Μυρτώ και μετέπειτα Lucia’s Farm.

2013 - 2014

Νέα εποχή

Αλλαγή του brand Lucia σε «Lucia’s Farm από το χωράφι στο πιάτο σας»

2016

Τομάτα σε τσαμπί

Ξεκινήσαμε την εμπορία τομάτας σε τσαμπί με την επωνυμία Lucia, πρώτοι στην Ελλάδα.

2017

Προσθήκη πατάτας τύπου ραγού

Νέα προσθήκη στο brand Lucia’s Farm, η πατάτα baby τύπου ραγού

2018