Οι Εγκαταστάσεις μας

Τομάτα - Τοματίνια

AGRITEX: Υαλόφρακτο, «πράσινο», υδροπονικό θερμοκήπιο 100 στρεμμάτων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου καλλιεργούνται οι τομάτες baby και τα τοματίνια Lucia’s Farm minion  και fiesta. Με την ισορροπημένη θρέψη, τη φυσική γονιμοποίηση και τη χρήση φυσικών εχθρών για την αντιμετώπιση των ασθενειών, παράγουμε ασφαλές προϊόν, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, γεύση και άρωμα.

P33010044

Η AGRITEX λειτουργεί με βάση τις πιο αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζοντας τις αρχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών και με συστηματικούς ποιοτικούς ελέγχους, παράγει προϊόντα ασφαλή για τον καταναλωτή. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από όλους τους αρμόδιους φορείς (AGRO 2-1,2-2, ISO 22000, GLOBAL-GAP, BRC, IFS) για την διασφάλιση της παραγωγής υγιεινών προϊόντων υψηλής ποιότητας με πλήρη ιχνηλασιμότητα για τον καταναλωτή.

Επίσης με την υδροπονία γίνεται λελογισμένη χρήση του νερού και δεν υπάρχει σπατάλη.

Συμβολαιακή Γεωργία

Η διαλογή τυποποίηση και συσκευασία των πατατών Lucia’s Farm ακτινιδίων, παντζαριών και φραουλών, γίνονται σε διαλογητήρια υψηλών προδιαγραφών, τα οποία διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ISO.

georgias